Precis som om att alla känslor bestämde sig samtidigt

Jag har inte bloggat på ett tag. Förklaringen är enkel och samtidigt så svår. Orsaken är att jag lagts in på Slutenvården/HDV/Heldygnsvården för min Anorexi. Hemskt hemskt hemskt är det enda jag kan få fram. Men förmodligen är det sjukdomen som säger det till mig. Jag har gått igenom tusentals faser redan. Den totala utmattningen, den stora paniken, den packade väskan (japp jag stod i dörren och var påväg ut när min behandlare stannade mig) Den största skräckmåltiden som började, slutade och fortsatte med tårar och en Sophia som stod instängd i ett ätlab med två behandlare, en tallrik och den där stora skräcken. Att det kan gå så långt att min behandlare fick ta tag i mig och hindra mig från att springa ut i ren och skär panik är något som inte går att förklara. Det går inte att förklara med andra bättre ord än att alla känslor bara bestämde sig för att komma ut samtidigt. Efter månader av total känslomässig likgiltighet skapades ett grönbete och allt bara rusade och forsade ut.
 
Inga permissioner, knappt frisk luft, toaletter med öppen dörr och sömntabletter. Jag måste bara intala mig själv att det blir bättre.
 
 
 
 
 

En helg


Så var ännu en helg till ända. Nu ligger jag i sängen och ska precis ställa måndagens alarm på 05:30. Något motvilligt, som ni förstår... Vad har hänt då? Fredagen spenderades framför idol och lördagen framför Körslaget. Söndagen bröt mot mönstret och innehöll en förmiddagsdejt med min kära kompanjon från gymnasiet. VIDA! En chaite och 2 timmar catch up rikare och jag svävade som på moln. Himla mysigt var det. Sedan bar det av på mössjakt. Alltså inte möss som i råttor, nej utan som i mössa. Denna förträffliga huvudbonad. Vida och jag konstaterade enigt att vi båda hyllar själva konceptet "mössa" men att vi båda samtidigt är aningen skeptiska till den faktiska konstruktionen. Nog om det. Jakten avslutades inne på Indiska med en silverblå skapelse i påsen. 
Så här kärleksfull blev man av den dessutom...

Har nu spenderat kvällen med att dammsuga rum och badrum, men även legat i soffan framför diverse program. Dammsög gjorde jag för att förbereda mig inför 21 oktober. Min födelsedag kan den dagen även kallas. Ni som känner mig vet att jag inte direkt är något jättefan av högtider överlag, men lite mysigt ska det bli ändå. Soffläget intogs för att få se det sprojlans nya avsnittet av "Bron". Ångrar nu nästan att jag fluktade igenom hela det, inte enbart för att jag nu knappt kommer kunna sova av mörkerrädsla-skäl, utan också eftersom jag knappt vet om jag klarar att vänta en vecka på nästa avsnitt. 
Nä ni, kanske dags att sova några timmar innan klockan ringer. Slänger in några bilder från dagen i brist på annat. Tjingeling!Film 2013

Så har det åter blivit dags. Den årliga filmen gjord av min eminente lillbror. Filmen om vårt fantastiska sommarjobb i Waxholms Gästhamn. This is how we work! <3