Lördagsmorgon

Tjena bloggen!
Äntligen helg! Igår var en mycket trevlig dag med jobb på scouterna, lunch på Herrmans med mamma och Anika från USA. Efter det mötte jag upp bästaste Linda i Varreholm och vi satte oss på Kabyssen i solen med massa glas rosé. Efter 2 timmar var vi så glada i hatten att vi skrattade hela vägen till Systembolaget och köpte på oss lite mer. Med orden: Nu skärper vi oss! Innan vi gick in. Underbara Linda! Haha. Efter det åkte jag hem och var hemma i ca 20 minuter innan jag slängde mig på båten mot Vaxholm igen för en filmkväll :)
Jag sitter just nu med min müsli och knäckebrödsmackor. Strax dax för en löptur i det varma vädret.
Lite senare idag blir det Eurovision Song Contest och vinkväll med finfina polers! Kom igen nurå Loreeeeeeen! :)
De senaste dagarna har jag:
Klätt mig i underbara Odd Molly
Missat båten med 1 minut, men liftat med en annan båt som egentligen inte skulle förbi Höganäs, men som körde mig ändå. Tummen upp för Norrskääääääär! :)
Insett att jag bor på världens vackraste plats när det ser ut såhär klockan 07 en morgon påväg till jobbet. Mitt hjärta blöder.

En underbar tid med blandade känslor

Det finns inget här i världen som är enkelt nog att kallas enkelt. jag har, samtidigt som jag upplever den bästa tiden i hela mitt liv, fått ta del av känslopalettens alla nyanser. Det är en del av livet. Jag vet. Men det spelar ingen roll för det kan göra ont i alla fall. Men, jag tycker att vi lägger fokus på alla de bra grejerna istället. Jag slänger in lite bilder för er att ta del av :)

Solat så mycket att min bränna mer passar ihop med färgen på tandborsten än vad den gör med "beach 2012"...

Solat lite mer...

Bakat en födelsedagstårta

Älskat Sverige

Hängt utomhus på lunchen med fina kollegor

Pendlat en hel del med mina favorit-avocadomackor

Klarat personbästa på halvmilen

Missat Vaxholmsbussen och promenerat i lummiga dungen mellan Tekniska och Roslagstull

Insett att sommaren är påväg med stormsteg då vinden inte kyler längre

Solat och ätit goda avocadomackor på bryggan

Druckit vodka ur puckoflaska

Tillverkat goda smoothies i köket

Legat på bryggan och funderat över livet. Stora och små frågor.

Torsdag 10/-2012

Det där med att tiden flyger iväg, ja ibland känns det nästan som om livet tagit Red Bull och fått vingar. 2 veckor har det nästan gått sedan jag skrev något här sist. Vad har kommit i mitt livs väg?
Sjukt helvetes jävla mycket pollen. Inte en allergiker kan ha missat detta. Tack och lov har jag världens bästa dunder-receptbelagda-medicin. Aerius. Igår hade det dock regnat så luften idag kändes någorlunda andningsvänlig och i och med detta sprang jag in ett nytt personbästa på förmiddagen idag innan jobbet. Har kommit på, att om jag ska träna, så är det bästa för mig att göra det på förmiddagen. Helt enkelt. Förutom sjukt helvetes jävla mycket pollen, så är det minst lika mycket jobb på KFUK-KFUMs scoutförbund som gäller för mig ATM... 8-21 i måndags 09:30-21 i tisdags. Jag är helt slut i pallet, men det är bara att köra ända in i kaklet nu innan jag slutar. Den.där.ansökan.ska.bli.klar!