She is a little bit dangerous

           
 
1. Vackra vackra Lisa packade till slut ihop sina saker och åkte mot kallare breddgrader, nämligen Sverige. En italiensk middag innan hon bordade aiport shutteln hann vi med i alla fall.
 
2. Även underbara Lina slängde ner ett och ett halvt år i en resväska och begav sig mot Asien. Jag kan inte säga mer än att jag saknar er 2 redan, och att jag längtar förfärligt tills vi ses igen
 
           
 
3.Vi fikade på ett ganska tråkigt ställe )Hoppas alla förstår ironin. Det hör är ju världens vackraste fikaställe.
 
4. Schysst skylt inför Alla hjärtans dag
 
Påväg hem från jobbet
 
 
Hellooo folks!
Regnsäsongen är numera i full gång. Det regnar konstant. Dag ut och natt in. Och jag menar inget småpissande, utan störtskurar, när jag måste be mina gäster på jobbet att prata högre för annars hör jag dem inte pga allt smattrande. 
Brännan är så gott som bortsköljd. Men jag har det så bra ändå. Något jag ofta får höra är att jag är väldigt positiv. Jag ser nämligen ingen som helst anledning att vara bitter även om det regnar eller är helt dött på jobbet. Vad gör det bättre? Nä precis, inget!
Apropå jobbet. Satan i gatan vad jag trivs nu! Allt slit har nu lönat sig. Lojaliteten jag givit detta café. Nu funkar jag tillsammans med chefen som om vi känt varandra hela livet. Hon ger mig precis de passen jag vill ha, och lömnar hela caféet i mina händer, då jag nu fått stänga själv. Ägaren kom häromdagen ner mitt nör vi höll på att stänga, och sa: Sophia, jag vet att du gillar vodka. Vill du shotta med mig? Så där stod jag. Sophia Jansson. 21 år. Study abroad student på Sunshine Coast, ena handen fullt upptagen med att rengöra kaffemaskinen med kemikalier, och i den andra en 6:a vodka. Det skulle aldrig hända i lilla Sverige.
Det finna fler saker jag gillar. Elelr älskar med Australien. Att man faktiskt tar sig tid att berömma nör något är bra. För några dagar sedan fick jag höra att min Chailatte var "The best fricki´n most delicious chai latte hon någonsin smakat och igår kom en annan lady upp och sa att kaffet var DELICIOUS. Tackar tackar säger jag och bugar. 
 
Som sagt, det regnar och regnar och regnar. Tydligen har det utfärdats en varning för extremväder, värre än cyklonen vi hade för några veckor sedan. Går det ens tänker jag? haha. Men inget är säkert. Ovädret är uppe och snurrar norr över oss just nu, och man vet inte riktigt var det ska slå till. Det återstår att se. 

Och hur faboulous är det inte att jag fått sköta musiken på jobbet på senaste tiden. Kan ni gissa vad? Det ör antingen ABBA elelr Roxette på alla de pass jag jobbar haha. Idag kom ägaren Joe ner och det första han hgörde när han klev in genom glasdörren var ABBA. "Sophia must be here today... tänkte han och kom ut i baren och bara log när han såg att han hade rätt. Det finns inte ett nummer för hur många gäster som kom förbi imorse när jag jobbade och sa: Åh vad länge sen det var jag hörde den här låten! Eler: Åh det här är u min favoritmusik! Jag och managern stod vid kaffemaskinen imorse och bara sjöng med. Ljuva morgon. Varför hänga läpp när man kan lyssna på Roxette.