Närmare och närmare

Middag, vin och trevligt sällskap

Hallå bloggen! Sitter här i soffan och tittar på barnprogram och lyssnar på melodifestivalen. Känns som en lagom nivå efter helgens bravader. I fredags tog jag mig till FRruängen för lite party party. Konstaterade att världen är allt bra liten. Mannen jag hamnade bredvid hade både landställe på Rindö, och jobbar precis där, dit vi ska flytta med mitt jobb i vår. Kul hade vi! Sangria, paella, tårta och öl, det var en fin kväll.
Igår, lördag, samlades vi hemma hos Malin och åt pizza, drack vin och bubbel och tittade på medlodifestivalen. Så härligt! Att det dessutom var den bästa deltävlingen hitintills gjorde absolut INGETING. På dagen hade jag dessutom varit hos Stina som bakat ett helt buffébord med sötsaker, som vi kalasade på, på eftermiddagen.
Elin och Linda
Ikväll är det middag och mys hos Sara, min kollega från förra jobbet i Täby. Mys!
Känner redan nu, att detox på måndag är en bra idé.

Freeedag!

Hej bloggen!
Fredagen är här! Partyhelg så det förslår. Bor därför i stan hela helgen till på måndag.
I onsdags var vi ute och åt middag på restaurang Shanti på Katarina Bangata. Kan verkligen rekommenderas om man vill äta indiskt.
Igår var pendlingens dag, jag åkte Gamla Stan - Vaxholm - Gamla stan - Örnsberg - Hammarby - Tynningö. På en dag har jag nog bekostat hela mitt månadskort på 790 spänn. Känns tryggt. Hade inga hål när jag var hos käftis aka Tandis.
Varen har dessutom kommit! +4 grader och jag mötteknappt någon mössa på vägen till jobbet. Endast fina vårkappor. Ljuva tid!
Min nya titel
Jag hade idag sovmorgon... för att vara en fredag
Faster la upp trevlig bild på ansiktsboken (Facebook)