Jag borde inte blogga...

Nä. Jag borde verkligen sova. Ska upp om 6 timmar. Men men. Jag har bloggat så otroligt dåligt idag, så det blir ett litet inlägg. Just nu ligger jag i sängen och filosoferar över dagens händelser. 
Klockan ringde 06:00 för sconesbak.
Mamma skjutsade mig till Silverö där jag spenderade hela förmiddagen.
Silverö har dessutom ett väldigt bekant ansikte intill skeppsuret uppe på bryggan.
Efter vår uppdukade sconesmorgon tog jag hem cykeln, och bytte om för en dejt med Linda, en av mina gamla kollegor och hennes otroligt söta lilla dotter!

Nu ligger jag dock i sängen med ont i magen och kryp i benen. Ska spela lite spel innan jag däckar. Som sagt 06:50 ringer första larmet.
God natt!

Nu loggar vi ut


Japp! Dags att krypa till kojs. Väckarklockan ringer 06:00 för scones-bak. De nybakta ska sedan transporteras till Silverö. Ska dessutom träffa en gammal vän lite senare på dagen. Bjussar på en oldie i bildarkiv ET. Tjollahopp!

Höstfrukt

 
Imorse hoppade jag i Ö-lantis-livet-outfiten som så vackert bestod av långkjol, raggsockor, långtröja, tjocktröja, pappas stövlar, vantar, mössa och vinterjacka. Det gäller att klä sig varmt, och stilen betyder inte lika mycket. Jag klättrade runt i trädet, stod på stegen, hoppade och slogs med håven. Men det var det sannerligen värt! För se vilka fina äpplen jag till slut samlade ihop.