O to the M to the G!

 
Nu är det bokat! Mid-semester-break är bokat! Idag bokade vi alla flygbiljetter, accomondations och daytrips! Vi kommer först att flyga till Whitsundays där vi ska spendera 5 nätter med daytrips till Stora barriärrevet, Whitehaven beach och Long island. Efter det flyger vi direkt till Sydney där vi har 4 dagar på oss att, shoppa sönder, festa loss, äta gott och bara leva livet! Jag är så sjukt taggad på att bara klara skolan galant nu så att det blir LOV! 
 
Idag var det tisdag, vilket är min mest späckade dag med 3 lectures och 1 tutorial. Det var förresten min första "tut" Oj vad jag älskade det! Jag var förmodligen den enda International student och vi hade så kul! Man fick äntligen prata engelska i klassrummen (på lectures lyssnar man mest eftersom det kan vara flera hundra personer på en och samma föreläsning) Längtar redan till min nästa tut som är 15:00 imorgon, i mitt favoritämne International politics an australian perspective. Direkt efter det har jag en lecture i samma ämne. Månne onsdagar kanske bli min favvodag?
Jag slutade klockan 19 idag, men även om det var en lång dag hade jag SÅ trevliga saker att se fram emot. Vi var bjudna hem till Gustaf på ugnspannkaka och filmkväll! Jag, Gustaf, Daryl och så kom Malin förbi en sväng.