O to the M to the G!

 
Nu är det bokat! Mid-semester-break är bokat! Idag bokade vi alla flygbiljetter, accomondations och daytrips! Vi kommer först att flyga till Whitsundays där vi ska spendera 5 nätter med daytrips till Stora barriärrevet, Whitehaven beach och Long island. Efter det flyger vi direkt till Sydney där vi har 4 dagar på oss att, shoppa sönder, festa loss, äta gott och bara leva livet! Jag är så sjukt taggad på att bara klara skolan galant nu så att det blir LOV! 
 
Idag var det tisdag, vilket är min mest späckade dag med 3 lectures och 1 tutorial. Det var förresten min första "tut" Oj vad jag älskade det! Jag var förmodligen den enda International student och vi hade så kul! Man fick äntligen prata engelska i klassrummen (på lectures lyssnar man mest eftersom det kan vara flera hundra personer på en och samma föreläsning) Längtar redan till min nästa tut som är 15:00 imorgon, i mitt favoritämne International politics an australian perspective. Direkt efter det har jag en lecture i samma ämne. Månne onsdagar kanske bli min favvodag?
Jag slutade klockan 19 idag, men även om det var en lång dag hade jag SÅ trevliga saker att se fram emot. Vi var bjudna hem till Gustaf på ugnspannkaka och filmkväll! Jag, Gustaf, Daryl och så kom Malin förbi en sväng.
 
 

Pav, lib, tut osv osv

Australiensare kan det där med förkortningar. Även på sådana saker som inte ens är jobbiga att säga! Det sjuka är att man snappar upp det snabbare än vad man själv tror. 
 
Pav = The Pavillion
Lib = Library
Tut = Tutorial
 
Pav kan jag kanske förstå, men de andra två...? Men, jag tycker att det känns rätt så fab (höhö) när man märker att man själv slänger sig med de orden. Hur som haver; Should we meet at the pav before we head to the lib, finding that book for the tut? Getting it mate?

Jag, en fruktsallad???

Josse kör en mer 90 gradervinkel, medan jag är ute och flaxar...(?) Här måste vi öva oss lite tror jag ;)
 
Häromdagen hade jag precis duschat, smörjt in mig och var på väg ut när Josse knackade på dörren. Jag tog tag i mina saker och sprang ut i köket för att hämta matsäck. Just då kommer Theo ut genom sin dörr och utbrister; VAD GOTT DET LUKTAR! Tack för att jag bor med en tjej! Värsta fruktsalladen!!! 
Man tackar! ;)
Nu sitter jag här igen, nyduschad innan skolan. Jag börjar inte förr än 10:00, men kvart över nio ska jag och Josse träffas och gå och hämta lite broschyrer hos STA travel. Vi ska förmodligen bestämma oss exakt om hur vi gör på lovet som är om mindre än 2 månader!
Första lektionen jag har är Introduction to creative advertising en lecture på 2 timmar. Efter det blir det lunch innan det är dags för Introduction to journalism och efter det även Communication and thoughts. Jag slutar 19:00 idag, och kommer förmodligen vara helt död. Men när jag slutar ska jag möta upp Daryl och vi ska gå över till Gustaf på Ugnspannkaka och filmkväll. Det blir en himla bra dag det här :)